V Marvel Studios údajně v nedávné době zvažovali kontaktovat Shiu LaBeoufa ohledně nespecifikované role do jednoho z nad…

V Marvel Studios údajně v nedávné době zvažovali kontaktovat Shiu LaBeoufa ohledně nespecifikované role do jednoho z nadcházejících filmů zapadajících do Marvel Cinematic Universe. K setkání hlavounů studia a LaBeoufa ale nikdy nedošlo a vzhledem k novým obviněním proti LaBeoufovi se nejspíš ani už neuskuteční.

Co se vlastně stalo? LaBeouf se měl ještě nedávno objevit v novém režijním filmu Olivie Wilde (Šprtky to chtěj taky) Don´t Worry Darling. Nakonec byl ale přeobsazen a místo něj se ve filmu objeví Harry Styles. Proč vlastně? I když oficiální důvod byl ten, že LaBeouf projekt opustil kvůli jiným projektům, pravda měla být taková, že samotný LaBeouf během natáčení projevoval velmi špatné a někdy i vyloženě agresivní chování a došlo tak k několika konfrontacím s ostatními herci a štábem, přičemž samotná režisérka poté LaBeoufa z natáčení vyhodila a na poslední chvíli ho nahradila právě Stylesem.

Samotný LaBeouf se aktuálně vyjádřil, že se nemá jak omluvit za svou agresivitu a alkoholizmus. Přiznal, že byl v posledních letech agresivní nejen vůči všem kolem, ale také vůči sobě a dle svých slov si uvědomuje, že v posledních letech ublížil několika lidem na kterých mu záleželo. LaBeoufovy právníci (kteří teď řeší LaBeoufovy problémy se zákonem pramenící z údajného sexuálního násilí a napadení bývalé přítelkyně) mezitím vyhledávají dlouhodobou lůžkovou léčbu a doufají, že tato léčba LaBeoufovi pomůže. Zatím to ale dle posledních zpráv vypadá, že je LaBeouf na každém blacklistu v Hollywoodu a i když mohl právě díky roli u Marvel Studios uvažovat o návratu do velké herecké hollywoodské ligy, v nejbližší době bude nejspíš LaBeouf rád když se dá v brzké době alespoň psychicky dohromady.

Související příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.