UPDATE: Novinku zaštítí studio MGM. Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Černá labuť, Noe) a herec Jared Leto …

UPDATE: Novinku zaštítí studio MGM.

Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Černá labuť, Noe) a herec Jared Leto společně poprvé od dob Requiemu za sen znovu spojí spolupráce. Leto by si měl totiž zahrát hlavní roli v chystané Aronofskyho novince Adrift, kterou bude produkovat Jason Blum skrz jeho produční společnost Blumhouse. Film by měl být založen na stejnojmenném krátkém příběhu od Kojiho Suzukiho (autor knihy Ring, která následně dala zrod japonským a americkým adaptacím), přičemž předlohu do scénáře zpracuje Aronofosky společně s Lukem Dawsonem (Vzkříšení démona).

*Příběh započne na otevřeném moři, kde rybářská loď objeví opuštěnou jachtu, kde je ovšem spuštěné nouzové volání. Když je jachta odvlečena do přístavu, palubní dělník souhlasí, že nad ní převezme dohled. Brzy ale zjistí proč se lodi přezdívá Loď duchů……… Aronofsky by se měl filmu věnovat hned poté co dotočí svůj následující film The Whale s Brendanem Fraserem v hlavní roli. *

ZAJÍMAVOST: Možná si pamatuje, že Leto v roce 2014 získal Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli za výkon ve snímku Klub poslední naděje. Leto ale již tohoto Oscara nevlastní! Prozradil totiž, že ho při stěhování ztratil a již se mu ho nepovedlo nalézt. Dle svých slov doufá, že člověk, který ho teď má u sebe o něj s láskou pečuje. Takové věci se dle něj totiž obvykle do koše nevyhazují a tudíž věří, že je někde v dobrých rukou.

Související příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.