Loki – The Nexus Event (E04)

Mobius (Owen Wilson) a Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) pátrají po Lokim (Tom Hiddleston) a Sylvii (Sophia De Martino)…

4. Epizoda Lokiho je nejspíš doteď tou nejzásadnější. Do velké míry mění pravidla hry, odhaluje nová fakta, rozkrývá další karty a ukazuje, že divoká jízda, kterou tvůrci slibovali skutečně startuje. Na to co vše je ve 4. epizodě Lokiho k vidění není nejspíš vůbec možné se připravit. Dosavadní šílenství totiž zažívá novou úroveň. 4. epizoda Lokiho je prozatím tou nejspíš nejlepší.

Ještě více se dozvíme o postavě Sophie, která je navíc nadále součástí výborně dynamického vztahu jí a Lokiho. Tom Hiddleston a Sophia Di Martino společně nadále skvěle fungují a k Hiddlestonovi lepší protiváhu jednoduše sehnat nešlo. Dojde k jednomu nečekanému cameu, které ještě více odhalí o skutečné personě Lokiho. Ten se navíc opět setkává s Mobiusem a opět platí, že chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem prostě nemohla být lepší.

Dojde i na celkem silné emotivní momenty a pak dojde na onen závěr, který mění pravidla hry. A to nejen posledních 5 minut této epizody, ale především i po-titulková scéna, které celé to šílenství okolo multivesmíru posouvá ještě o level dál. A ukazuje, že by se v Doctor Strange in the Multiverse of Madness skutečně mohli dít věci.

Nadále si seriál udržuje solidní vizuál, skvělý soundtrack Natalie Holt a nadále působivou výpravu. CGI je nadále na velmi vysoké úrovni a Loki vypadá skutečně velkolepě a draze.

Jestli třetí epizoda nebyla epizodou výplňovou, čtvrtá epizoda už jí není určitě. Společně s první epizodou jde totiž dost možná prozatím o epizodu nejdůležitější, které nakopává druhou polovinu seriálu. A už ten závěr slibuje, že to bude opravdu divoké……

Verdikt: 5 z 5


Photo © Disney+

Související příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.