DOČKÁ SE REVAN ZE SVĚTA STAR WARS VLASTNÍHO SERIÁLU NA DISNEY+? DRB: Postava Revana patří mezi nejoblíbenější charaktery …

DOČKÁ SE REVAN ZE SVĚTA STAR WARS VLASTNÍHO SERIÁLU NA DISNEY+?

DRB: Postava Revana patří mezi nejoblíbenější charaktery ze světa Star Wars, která byla proslavena především jako hlavní hrdina videohry Star Wars: Knights of Old Republic. Háček je ovšem v tom, že po odkoupení Star Wars studiem Disney začala postava Revana spadat do kategorie legend a tudíž nebyla oficiálně kánonická. Jeho existence ovšem byla nakonec naznačena ve Star Wars: Vzestupu Skywalkera a už dříve se měl objevit v seriálu Star Wars: Klonové války, ovšem jeho scéna byla vystřižena. Dle nových zpráv by se ovšem Ranon měl definitivně stát kánonickým. Ve formě hologramu by se měl nejdříve objevit v chystaném seriálu Star Wars: Acolyte a dokonce by se měl údajně časem dočkat svého vlastního seriálu. Kessel Run Transmissions ovšem varuje, že jde o dlouhodobé plány a že na Revanův seriál může klidně dojít až za několik let. Dokonce údajně až po dokončení linky propojených seriálů, kterou odstartoval Mandalorian. To by znamenalo, že by na Revanův seriál dokonce mohlo dojít až v roce 2027.

PS: Začínají se také šířit zprávy o tom, že se chystá remake videohry Star Wars: Knights of Old Republic. Žádná oficiální zpráva ovšem zatím neexistuje.

Související příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.